Phoenix “cântă” pe terenul Stelei

Miercuri, ora 17, Sala “Mihai Viteazul”

Steaua Bucureşti – Phoenix Şimleu

Pentru Phoenix Şimleu Silvaniei, cea de-a treia deplasare a returului nu va fi deloc uşoară, chiar dacă adversara acesteia, Steaua Bucureşti, ocupă penultimul loc în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin. Cu moralul ridicat după victoria, neaşteptată din partea unora, în faţa Unirii Dej, şimleuanii speră să obţină cel puţin un punct pe terenul Stelei. “Ne dorim foarte mult să aducem puncte sau cel puţin punct din această deplasare. Nu ne va fi deloc uşor, pentru că Steaua este o echipă incomodă, chiar dacă nu ocupă în acest moment o poziţie foarte bună în clasament. Dacă băieţii vor avea o evoluţie, cel puţin la fel de bună ca şi în meciul cu Dejul, vom obţine ceea ce ne dorim de la acest meci”.
De cealaltă parte, antrenorul Stelei, George Grigorie, a afirmat că a pregătit foarte bine duelul cu Şimleul.
“Având în vedere că noi venim după o perioadă de pauză, iar ei vin după o victorie neaşteptată, în faţa Dejului, ne aşteaptă un meci dificil. Să nu uităm însă că în meciul tur, am câştigat clar primele două seturi, apoi au fost nişte greşeli de arbitraj care au influenţat rezultatul. Ciudat este însă faptul că şi la partida de retur a fost delegat acelaşi arbitru principal. Nu spun că a greşit intenţionat în tur, dar nu mi se pare normal să fim arbitraţi de aceeaşi persoană şi în meciul retur. Vreau să cred că nu se vor repeta greşelile de la Şimleu, iar meciul se va juca doar pe teren. Ne aşteaptă un meci greu, dar o partidă pe care am pregătit-o foarte bine, astfel că nu ne rămâne decât să punem în practică ceea ce am pregătit”.
Disputa dintre Steaua Bucureşti şi Phoenix Şimleu este programată miercuri, de la ora 17, în Sala “Mihai Viteazul”.
Programul complet al etapei de astăzi: Remat Zalău – Dinamo Bucureşti, CVM Tomis Constanţa – CSM Agronomia Bucureşti, VCM LPS Piatra Neamţ – “U” Cluj, CSA Steaua Bucureşti – Phoenix Şimleu Silvaniei, Unirea Dej – Ştiinţa Explorări Baia Mare. SCMU Craiova va sta.

Marius Morar

Leave a Comment